Det är svårt att vara hjälte när ingen ser på

slänger in ett inlägg inom tips & trix, hade nämligen tänkt att visa er lite redigering av bilder och även tipsa om lite bra redigerings program till just bilder.
Kolla och njut!
oredigerad
redigerad
oredigerad
redigerad
oredigerad
redigerad
Nu ska "proffset" Ida förklara vad jag har gjort med bilderna, och detta som ni ser nu är ljusförstärkta bilder (och aja en är över redigerad) men sak samma, denna gång har jag andvänt mig av Picnik som är ett bra och enkelt program att lära sig.
Detta använder jag ofta om jag som den sista bilden vill få mer runda kanter så att de inte ser lika hårt ut som de fyrkantiga.
-
Använder även Photoshop som jag fick med i min dator när jag köpte den Photoshop Elements 6.0 detta kan jag inte så mycket själv om och de är inget nybörjars program.
-
Och sist men inte minst Photoscape som jag blev tipsad av en kompis om att ladda ner, gratis och ett mycket effektivft program te.x när du ska göra scheman, visa statestik och även lätt att slänga ihop en lätt header till bloggen.
Länk till nerladdning: klicka här!

Konfirmation ♥

jag börjar med att säga att jag inte har haft tiden till bloggen nu under dagarna, de har varit både jobbiga och helt underbara stunder under dessa dagar så jag har helt enkelt inte haft tiden.
Just nu idag har jag träffat nära och kära, sagt hejdå till mina kära konfirmations kompisar och tackat för ett underbart halv år tillsammans med dom.
klockan slog elva den 28 maj och vi tågar in i kyrkan, de blixtrar överallt. Pirret i magen förvandlas till kramp. Men sen släpper närvositeten när man har alla sina vännner omkring sig, kommer på att alla som är här i kyrkan är här för att titta på oss, titta på oss som dom älskar.
Kyrkoredovisnigen gick som en dans och vi är bäst, tur att de snart är återträff med er!
Nu längtar en trött Ida efter sin underbara säng!
Godnatt! ♥
Tack för all uppvakting, ni är allt fina ni. ♥

it will never be the same ♥

Tiden bara springer iväg denna dag har gått i rasande fart, men så himla lyckat har de varit.
Blev en dag med bästa vän clara mycket skratt.
Cabaré var de som stog på schemat, och fy va ni är bra!
Just nu inser jag hur mycket ni alla betyder hur tomt de kommer bli utan er i höst, jag hoppas att ni får de bra där ni hamnar ni ska veta att jag älskar er alla och många tårar kommer för er.
Tack för alla dessa stunder ni gjort för mig, jag kommer minnas er som hjältar.
Hjältarna som gjorde min dag hel igen när allt var förstört.
Tack! ♥
Ni är guldvärda!

de är bara så vissa är bättre än andra ♥

Gårdagen blev rätt lyckad även fast jag underskatta den väldigt mycket om sannigen ska fram, men vad kan man se för positvit att gå i skolan till tre och sedan konfa till klockan sex?
Men dagen blev inte alls i den ordnigen som jag hade tänkt, inställda lektioner så de visade sig att jag kunde gå hem vid två tiden och verkligen ta de lungt för en gång skull, konfan blev rätt lyckad den med och de ska bli roligt att vi konfirmeras på lördag och lite ledsamt att lämna gruppen för de är så gooa kompisar jag har lärt känna under denna tid.
Igår hade vi tårtkalas med konfan och en redovisning för föräldrar om vad vi har hållt på med under konfa-tiden.
Vill tacka alla för tiden, och ni är bäst kom ihåg de! ♥
-
Jag kommer sakna er alla! ♥

Happiness ♥

Då var de avklarat har badat första gången i år, och visst jag tyckte de var  lite kallt men galningen Tricia fick mig att dopa mig och nu är de gjort.
Denna helg har bara rusat förbi men den har varit helt awsome.. talesättet tiden går fort när man har roligt stämmer helt klart!
Bjuder på lite bilder från en underbar dag med sol och bad med Tricia.
Godnatt ♥

Ingen slår er, ingen slår oss!

Här kommer bilder från en helt awesome kväll hemma hos tricia med dom bästa!
Kortfattat så vill jag säga att jag älskar er alla!
Ni gör min värld som mycket bättre att leva i, alla dessa stunder blir bara bättre och bättre med er vid min sida.

-

Love is the air ♥

Jag älskar dig.♥

Total blackout

Just nu sitter jag och kollar på Total blackout, och ja de finns ju verkligen människor till allt..
Jag kan inte fatta hur mörker kan förvärra situationen man är i, själv är jag mörk rädd men är rätt vågad och gör de mesta, utom när de gäller eld för jag var med om en olycka när jag var lite med just elden.
Jag hade inte tänkt att berätta här och nu vad som hände utan om ni vill veta får ni kommentera om de så lägger jag ut de i nästa inlägg.
Själv skulle jag gärna vilja vara med i detta program vilken  upplevelse säger jag bara!
annars rullar väl livet på skadad vaden eller jag har väl inte vilat ordentligt så igår på våran match blev de värre än vanligt.
Men de är bara och ta nu ska jag kolla vidare rekommenderar verkligen detta program hejs!
Klicka på översta bilden, så kommer du direkt till programet.
-

Känner ni ruset!? de är fest i hela huset..

Godkväll, de är en helt slut Ida som skriver just nu. efter en bra fotbollsträning och ja hm.. danslektioner i omklädningsrummet med gooa brudar jag tror de räcker med den beskivningen för idag.
Som ni ser är de en film nedan för och denna film är ett arbete jag har lagt ner mycket på till skolan faktiskt.
Vi delades nämligen in i grupper och fick ett tema att utgå i från och sedan redovisa de i vilket sätt du ville bara så att klassen förstod sammanghanget och vi fick temat drickande och vänskap.
Nu ska jag inte babbla mer utan kolla på filmen och njut.
-
Vi är bäst brudar ♥

This is my life, this is my time ♥

Guuud vad trött jag är... varit trött hela dagen och nu börjar huvudet ge sig säger jag bara. De blir nog allt att jag går och lägger mig tidigt idag.
Har haft en grym dag tillsammans med bästavän, dagarna blir alltid lika bra tillsammans med dig!
På schemat idag var de skrivet med stora bokstäver FOTA FOTA FOTA.
Vi skulle egentligen fotat ute men vädret kan man ju aldrig lita på så tillslut blev de att göra en liten egen studio hemma och ta inomhus, och jag varnar er VI ÄR FAKSITK OSS SJÄLVA!
Låt bilderna tala...♥
Stilen respekten utstrålningheten vänskapen vi är allt och lite till.. ♥

You smile i smile ♥

Just nu sitter jag och kollar på en konsert på tv med Lady gaga, och ja vad kan man säga?
Jag tycker själv att hon sjunger bra men hennes sätt och klä sig och röra sig på scenen för står jag inte riktigt.
Nu på förmiddagen har jag varit i skövde och hitta nya solglasögon (yy'
Kanske blir de älsklingen sen, vet inte ritktigt de men hoppas verkligen det.
Hade tänkt att lägga upp en grym låt som fastnat på min hjärna, spelade den om och om igen i hela huset igår och nu kan jag inte få den ifrån hjärnan, men den nu krånlgar uppladningen så låten får ni höra någon anna dag.
Ni får ha de bra hejs!
-



My life is brilliant, my love is prue♥

Godkväll, har just kommit till rätta här hemma efter en underbar kväll med gooa vänner!
Jag ville bara säga hur glad och hur bra jag mår just nu, har världens bästa vänner världens bästa pojkvän och en underbar familj.
Jag hoppas alla ni hittar denna känsla någon gång i livet framför er, eller vem vet ni kanske redan är i den känslan just nu då vet du precis vad jag pratar om!
Den underbara känslan att veta att man är älskad att man verkligen betyder någonting, och att man kan ge all kärlek och visa hur mycket dom betyder för en också.
Mycket snack och lite verkstad, vafan jag är inte kär jag är förälskad!

-

Jag älskar dej!

Schooool ♥

Godmorgon, vaknade väldigt tidigit idag konstigt nog för jag satt uppe till hm... halv tolv i går med mitt skolarbete tror jag satt i ungefär 3 timmar och kämpa med de sen när jag väl skulle spara blev de något fel så att de inte gick att se på efter sparningen...
Men sånt är livet jag gör ett nytt försök på söndag.
Idag är de ingen vanlig skoldag utan moppe dag i tidaholm, lite små roligt och desutom slappt.
Skoldagen i går var bra fick med mig min lilla kamera till skolan så kommer här kort nedan, de finns många som vill vara med på kort och även ta! På fysiken som ni kommer se här nedan för gjorde vi varmluft balonger.
Nu måste jag äta lite innan tricia kommer sköt om er!
-
Jag älskar min kamera! ♥

Kittens ♥

Idag har famlijen varit iväg i korsberga och kollat på kattungar, ännu bara 2 veckor gamla så de är allt några veckor kvar innan vi får hem dom.
Men dom var allt lite söta även fast dom skrek efter mamma flera gånger.
Har även kollat på när en galning badat i vättern, hade också först tanken men samlade mitt förnuft och tänkte efter om de verkligen var en så bra idé så de blev inget bad för min del, Men nästa gång smäller det, må jag säga!
Slänger även in veckans citat för som får presentera denna veckans känsla, kommer här nedan.
Nu väntar kvällsmat hare bra! ♥
-
Veckans citat: De finns männsikor till allt ♥
-
En stolt kille (yy'


Hunneberg ♥

Hej förlåt för den sena upptaderingen med blogg.se har legat nere i ngn dag nu så jag har inte kunnat berätta allt för er, och okej visst jag har inte orkat de heller. Men detta är lixom min blogg så jag uppdaterar så sällan eller ofta jag vill så är de bra, gilla läget bara!
Från de ena till de andra, Om jag nu ska berätta om hunneberg så kan jag säga att jag hade verkligen tur med vädret och turen att få se alla dessa fina hundar.
Som alla år var vi kvar tills den sista hunden gick ut i ringen, och detta år vann en Jämthunds tik "best in show" som betyder att just den hunden var den bästa dom sett idag.
Mellan helleforsare, gråhund, laika, björn hund & även drever som inte var med i den sista visningen för alla hundar och ägare hade åkt hem.
Jag kom ungefär hem vid sju tiden, och jag är verkligen nöjd med dagen som alla år.
Nu väntar duschen, efter en bra dag tillsammans med Tricia!
Sköt om er! ♥
De var fler än jag som njöt av solen.. ♥

Men du kom igen vi tar och göra något galet istället? ♥


Söt som få..♥




Avslutar med vinnaren till vänster, fin tjej! ♥

King of the road ♥

Just nu sitter jag i bilen på väg till hunneberg, jag blev hämtad runt åtta tiden i morse och kommer sitta i denna bil ett tag till.
Jag gillar inte alls att åka bil, de roligaste är att komma fram att äntligen komma dit man vill de gillar där imot jag!
Utställningen har redan börjat och de ska bli jätte spännande och se vilka hundar som är med i år, alltid nya hundar och hundägare varje år man lär känna.
Hade tänkt att bjuda på lite bilder från farmor igår, träffade en sysling jag aldrig träffat Lukas heter han och ville gärna va med på bild!
Sköt om er! ♥
Alltid lika glad ♥
Kings of the road's ♥

Sleeptime ♥

Hallihallå, kom precis ur duschen och snart väntar sängen.
För i morgon bär de av till hunneberg på hundutsällning, detta är en tradition jag farfar och farmor gör varje år sen jag var åtta år.
En liten rolig sak vi gör bara vi tre och Stella också såklart!
Kommer ställa in ett inlägg till er i morgon så bloggen är faktiskt inte helt nere. kommer även blogga och lägga ut bilder när jag kommer hem från dagen.
Nu ska jag lägga ut lite bilder sen i torsdags som jag lovade, här har ni dom!
Jag & hanna har kul o.s.v (yy'

Fire fire fire!

Just nu sitter jag hos clara har tillbringat natten här efter en mycket bra grillkväll i går tillsammans med bra folk.
Kommer även ett inlägg lite senare ikväll från i torsdags när jag tog kort på laget när dom träna och kollade även på match med gooa vänner så de kommer lite bilder därifrån.
Idag blir de att göra lite crazzynes med Clara som alltid sen blir de att fira farfar lite senare ikväll.
Nu ska vi dra oss utåt så hare bra!
-
Solen är här och himlen är blå vad de är skönt att leva då! (yy'

It just woudn't feel right, If I didn't have you by my side'♥

Godmorgon, skulle egentligen uppdaterat igår kväll men de blev för sent. Sånt händer i bland.
Jag ville i alla fall visa lite bilder från gårdagen när jag var med Tricia.
Jag färgade nämligen hennes hår och så pluggade vi på fysiken för de skulle vara klart tills idag så vi slet väldigt med den där fysiken i går. (yy'
Idag blir de en slappis dag ska hoppa min träning för vadens skulle så att den blir något bättre sen ska jag kolla på 95/96-pojkarnas match efter det också, så fotboll står med stora bokstäver på mitt schema och de gör mig ingenting!
Just nu måste jag gå upp och äta frukost så jag kommer lite framåt nu på morgonen.
Sköt om er! ♥
-

Vem vill inte bli miljonär?

Ja vad ska man säga, snön har kommit tillbaka halva dagen har de haglat och snöat.
De ända jag säger att de är faktiskt MAJ!?
Så dagen har inte varit speciellt munter på min sida, men man får bara hoppas på att vädret blir bättre.
Vi har ju haft ett kanon väder i veckor nu så skulle vara lite surt att de blir kallt nu igen.
Men annars flyter livet på, har lite små jobbiga stunder här och där.
Fattar inte hur mycket man kan sakna och älska någon så mycket så att de gör ont inom en, de är en konstig känsla de.
Hittade lite gulliga klipp på youtube, haha kolla och njut!
Nu ska jag ut till köket och hjälpa till med tacos, pusshejs!
-


Valborg med dom bästa!

Godmorgon, just nu sitter jag i solskenet och äter frukost. De blev en sen morgon idag men jag kände att jag behövde det.
Gårdagen kunde faktiskt inte bli bättre, dagen börjar med en fotbollsträning och sedan vid 6 tiden kommer brudarna för att fira valborg här.
Haha jag kommer inte glömma denna kväll på länge säger jag bara, Vi är allt lite crazzy!
Burkarna på fötterna, cykla i soffan, marsmellows i håret, cola över hela golvet!
Jag kommer inte gå in på detaljer under kvällen för de blir jobbigt att läsa allt,  så de blir mycket bilder och kolla på i stället.
Nu ska jag ut och lira lite boll, har'e!
-

RSS 2.0